tisdag 6 januari 2009

Trettondags budskap

Jag har tänkt på de vise männen idag denna trettondag 2009. I många länder firar man denna dag med gåvor till nära och kära, Argentina är till exempel ett sådanat land. Gåvorna som de vise männen gav var dyra och fina. De var värdiga den kung de förväntade sig träffa. Det var dock vår frälsare som de träffade den andlige konungen.

Jag har tänkt på gåvorna som de vise männen gav de kom med det bästa till Jesus de kom med det dyrbaraste de hade. Vi i våra liv vad har vi gett till Jesus? Förhoppningsvis har vi gett våra hjärtan och tagit emot honom som vår frälsare. Men jag skulle vilja utmana dig lite mer. Vad kan du ge till Jesus ? Vad kan du göra för att hans rike skall bli större? Är du villig att ge honom det bästa du har ? Dina talanger,dina drömmar,dina pengar,din tid? Eller håller du tillbaka något?

Det är 2009 års trettondagsbudsap vad kan du ge för dyrbart till Jesus? Om du inte är troende kan du ge honom ditt hjärta! Du kan ge honom ditt allt! Det bästa är att det lönar sig att följa honom hans frid är det dyrbaraste man kan få.

Inga kommentarer: